Aman Viking Dikkat

Aman Viking Dikkat. Gazetenin üçüncü sayfasına çıkmayalım böyle:

Antalya\’da 20 yaşındaki D.K., evlenme vaadiyle kendisini kandırıp ilişkiye giren eski sevgilisi 23 yaşında N.G\’den intikam almak için üç ay önce evlendiği 18 yaşındaki O.K.\’la birlikte hazırladığı intikam planını uyguladı. Bir eve çağrılan N.G.\’nin makatına, O. K. ve bir arkadaşı tarafından tek fincanlık küçük cezve sokuldu. Bu işkence, O.K. tarafından baştan sona kameraya kaydedildi.

İntikam planı gereği D.K. bir mağazada tezgahtarlık yapan N.G\’nu telefonla arayarak buluşmak istediğini söyledi ve Güneş Mahallesi\’nde, eşinin bulduğu gecekonduya davet etti. N.G.\’yi eve geldiğinde O. K. ve bir arkadaşı karşıladı. Bu arada D.K. da eline bir kamera alarak eşi ve arkadaşı tarafından dövülen eski sevgilisini görüntülemeye başladı.

Kollarını bağladıkları N.G\’yi tekme tokat döven O.K. ve arkadaşı, daha sonra makatına yaklaşık 5 santimetre çapındaki kahve cezvesini soktu. D.K. ise yapılan işkenceyi kamerayla saniye saniye görüntüledi. İşkenceden sonra sokağa atılan N.G. telefonla polisi arayarak yardım istedi. Polis, kaçan K. çiftini başka bir arkadaşlarının evinde saklanırken yakaladı. Yapılan aramada işkence görüntülerinin kayıtlı olduğu kaset de ele geçirildi.

Tezgahtar N.G. ise hastaneye kaldırılarak tedavi edildi. Polis, O. K.\’la birlikte N.G.\’ye işkence yapan arkadaşını arıyor. Gözaltındaki K. çifti ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Viking \’i sağa sola giderken biraz daha dikkate çağırıyorum… 😉

Hadi bakalım, şimdilik bu kadar yeter.. Sonraya da kalsın.

Leave a Comment