Seks Perisiyle Dalga Geçmeyin!

Bu ileti neşelenmek içindir! Alttaki ikazı okumamazlık etmeyin. İletide hiçbir değişiklik yapmadım! Seks perisiyle dalga geçmiyorum!

  1. Seks bir güzellik tedavisidir. Bilimsel araştırmaların gösterdiği gibi, kadınlar seks yaptığı zaman büyük miktarda saçları parlaklaştırıp deriyi yumuşatan östrojen hormonu üretmektedir.
  2. Yumuşak, gevşemiş halde sevişmek dermatitis, derinin tahriş olması ve deri lekelerinden muzdarip olma ihtimalini azaltmaktadır. Üretilen ter derideki gözenekleri temizlemekte ve derinize parlaklık kazandırmaktadır.
  3. Sevişmek o romantik akşam yemeğinde edindiğiniz kalorileri yakabilir.
  4. Seks yapabileceğiniz en güvenli sporlardandır. Neredeyse vücuttaki her adeleyi çalıştırıp güçlendirir. 20 tur yüzmekten daha eğlencelidir ve palet takmanız gerekmez!
  5. Seks hafif depresyon için anında etkili olan bir tedavidir. Kan akımına endorfinlerin salgılanmasını sağlar ve bu sayede şevk hissi üretir ve kendinizi iyi hissetmenizi sağlar.
  6. Ne kadar seks yaparsanız, o kadar seks önerisiyle karşılaşırsınız. Cinsel açıdan aktif vücut daha fazla miktarda feromon denilen kimyasallardan salgılar. Bu latif seks parfümü diğer cinsi delirtir!
  7. Seks dünyadaki en güvenli sakinleştiricidir. Valium\’dan 10 kere daha etkilidir.
  8. Her gün öpüşürseniz dişçiye gitmeniz gerekmeyecektir. Öpüşmek tükürüğün dişlerden yemek kalıntılarını temizlemesini desteleyip çürüklere ve plaga neden olan asit düzeylerinin düşürülmesini sağlamaktadır.
  9. Seks başağrılarını gerçekten geçirmektedir. Bir sevişme süreci beyindeki kan damarlarını daraltan gerilimleri gevşetebilir.
  10. Bol bol sevişmek tıkanık burunları açar. Seks doğal bir antihistamindir.
  11. Astma ve alerjiyle mücadeleyi destekler.

    Leave a Comment