AKP %40\’ı Aşarsa Olabilecekler

29 Mart seçimleri her ne kadar mahalli yarış olsa da gerçekte AKP bağlamında referandumdur.

AKP açısından çıta yüzde 40\’tır.
Üstü başarı, altı da başarısızlıktır.
Yüzde 35\’in altı ise AKP\’de çözülme getirecektir.

Peki AKP yüzde 40\’ı geçerse bunun anlamı ya da mesajları ne mi olacak?

  1. AKP\’nin siyaseten alternatifsiz olduğu tescillenecek.
  2. Tayyip ERDOĞAN\’ın adeta seçilmiş krallığı teyit görecek ve ERDOĞAN tıpkı Mısır Firavunları misali yönettiği coğrafyanın tek siyasi egemeni olacak.
  3. Halkın; açlık, işsizlik ve geçinme diye bir sorununun olmadığı anlaşılacak!
  4. Yolsuzluk ve talanın toplumda artık bir karşılığının bulunmadığı kesinleşecek.
  5. Türk seçmeninin bir bölümünün birkaç torba bulgur ile nohuta iradesini satabileceği onaylanacak.
  6. Muhalif medya ki özellikle Doğan Grubu seçimin hemen sonrasında medyayı dizayn projesi bağlamında yeni yeni operasyonlara tabi tutulacak.
  7. Kürdistan bağlamında ABD\’nin isteği doğrultusunda Kürtçe TRT misali yeni radikal adımlar atılacak (Bu iddiamızın en büyük delili Abant Platformu\’nun Washington tarafından zemin inşası için bu işe memur edilmesidir).
  8. Kıbrıs\’ta kapalı kapılar ardında verilen sözler gereği fiili taviz adımları atılacak.
  9. MHP Müdürü Devlet BAHÇELİ tabanın yoğun baskı ve taarruzları sebebiyle istifa etmek zorunda kalacak (Tek iyi şey bu olacak).
  10. CHP ve BAYKAL zora girecek ve partide yoğun tartışmalar başlayacak.
  11. AKP alacağı destekle fütursuzluğu tırmandırıp TSK üzerinde baskı kuracak ve Ergenekon\’u TSK\’ya yapacağı yeni imaj operasyonları için kullanmaya devam edecek.
  12. İş dünyasında AKP\’ye karşıt görülen işadamları ile gruplar bir bir hedef alınacak ve türlü metotlarla üstüne gidilecek.
  13. Toplum AKP yandaşları ve karşıtları diye ortasından resmen ikiye ayrılacak ve fiili çatışmalar sürecine girilecek. Sosyal kaos Nisan sonrasının en temel gündemidir.
  14. Tayyip ERDOĞAN sandıktan alacağı güçle yargıyı ve temel kurumlarını ele geçirme ve dizayn için yeni adımlar atacak.
  15. Türkiye korku devleti olma bağlamında fiili olarak Saddam\’ın Irak\’ı ve Hitler\’in Almanyası ile özdeşleşecek. AKP ile lideri hakkında aleyhte söz edebilme artık; Yaradana, dine, Peygambere, Atatürk\’e ve Türk devletine söz edebilme ile bir olacak.
  16. AKP seçmenden yeniden vize alırsa, siyasi dönüşüm projesinin finalini hayata geçirecek ve gizli ajandada var olan rejim için örtü kaldırılıp harekete geçirilecek.
  17. Tasarlanan rejim ABD-İsrail desteklidir ve dolaylı olarak güya şekler olarak Osmanlı\’yı ihyayı hedeflemektedir. Amaç aslında bu ambalajla eyaletler yapısı ile Sevr\’ı hayata geçirmektir. Washington ile Tel Aviv bu projeye yem olsun diye halifelik kurumunun ihyasına ve de onun Tayyip Bey\’e verilmesine yeşil ışık yakmıştır. Bazılarına ütopya gelebilecek böylesine uçuk bir proje gerçekten vardır ve bu proje seçim zaferiyle iklim ve zemin bulursa hayata geçirilmeye teşebbüs edilecektir.

Evet bütün bu yazdıklarım fantezi ya da komplo teorileri değil, AKP 29 Mart seçimlerinde yüzde 40\’ı aştığı an Türkiye\’nin muhtemel mukadderatıdır.

Ben böyle bir mukadderata razı olmam diyorsanız sadece siz değil çevrenizi de AKP tehdidi bağlamında bilinçlendirmeniz gerekiyor.

AKP yüzde 40\’ı aşarsa bunlar olacak?

Leave a Comment