Konuş Tayyip Konuş

\"\"Ülkede bölücülük ve ayrılık rüzgarları almış başını gidiyor. Adamlar Diyarbakır\’da düzenlenen ve MİT eski Müsteşar Yardımcısı Cevat Öneş\’in de hazır bulunduğu toplantıda neredeyse bağımsızlık istiyor, ayrı bir bayraktan söz ediyor. (Dün de sormuştum, Cevat Bey\’in orada ne işi var?)

Demokratik Özerk Kürdistan kurulacak!

BDP\’li 99 belediye seferberlik ilan ediyor. Yöredeki tüm levhalara Kürtçe ekleniyor.

Diyarbakır Belediyesi tüm hizmetleri Kürtçe verme hazırlığı içinde. Su ve kanalizasyon faturalan bu dilden kesilecek, nikah, imar, ulaşım, acil yardım, kültür, zabıta, itfaiye gibi hizmetlerde Kürtçe konuşulacakmış.

BDP Başkanı Selahattin Demirtaş buyurdu:

\”Türkiye 20-25 idari bölgeye ayrılsın. Bölge meclisleri kurulsun. Her bölge meclisinde, kendilerini temsil eden bir bayrak bulunsun.\”

Sevgili okuyuculanm, işlerin adım adım, sinsice ve küstahça nerelere sürüklendiğini görüyorsunuz. Artık her şey apaçık ortada.

Bütün amaçları, bağımsız ve Türkiye\’den koparılmış bir Kürdistan (!) kurmak.

Bu işler böyle başlatılır. Önce bir takım saçmalıklarla nabız yoklaması yaparlar. Bakarlar ki işbaşında olan hükümetten, Çankaya\’da ikamet buyurmakta olan Abdullah Gül isimli \”Başkomutandan\” ses yok, şımardıkça şımanrlar ve sinir bozarlar.

Sen ey hükümetin başı Tayyip, Türkiye\’de bunlar olurken sen nerelerdesin? Sütre gerisine çekilmişsin, niçin ses veremiyorsun?

Bakınız, burada feryat ediyoruz… Adına Abdullah Öcalan denilen katil, İmralı\’da krallar gibi yaşatılıyor. Bir dediği iki edilmiyor. Yargıda hiçbir işi olmadığı halde her hafta avukatlarıyla görüştürülüyor, dışarıya mesajlarını iletiyor, örgütünü İmralı\’dan yönetiyor.

Türk devletinin en üst düzey yetkilileri kendisinin ayağına gidiyorlar, rica ve istirhamlarda bulunuyorlar, \”Aman Sayın Öcalan, örgütünüze lütfen söyleyin de şu aralar patırtı çıkarmasın, hükümetimiz zor durumda kalmasın\” diye yalvarıp yakarıyorlar.

Bir yanda yalvardıkları Abdullah Öcalan!..

Öte yanda ise, cezaevlerine tıktıkları, hastanelerde süründürdükleri ülkenin yurtsever insanları.

Kendi ordusunu düşman bilen, kendi ordusunun elini ayağını kırmak için bilenmiş İslamcı bir iktidar!..

Komutanları tutuklu veya tutuksuz yargılanıyor, emekli ediliyor, açığa alınıyor.

Sen neredesin Tayyip?.. Bütün bu Kürtçülük rezilliklerini görmüyor musun?

Her konuda kürsülere çıkıp nutuk okuyan sen, bu olanların farkında değil misin?..

Konuş Tayyip konuş.

Leave a Comment