Telekom Küfürleri

Tee bi zaman önce Ek$i Sözlük \’te telekom küfürleri başlığına yazdığım yazıyı buraya da aktarıyorum:

tarih 11 haziran (2003).. türk telekom\’dan bir açıklama yapılır:
\”singapur telekom\’dan alınan bilgiye göre, sorunun çözümü 20 haziran\’a kaldı\”..
tarih 20 haziran (2003).. türk telekom\’dan bir açıklama daha yapılır:
\”singapur telekom\’dan alınan bilgiye göre, sorunun çözümü 15 temmuz\’a kaldı\”..
tarih 15 temmuz (2003).. türk telekom\’dan yapılan yeni açıklamada şunlar yazmaktadır:
\”sorunun çözümünün yaz mevsimi içinde gerçekleşemeyeceği anlaşılmıştır. ama biz naaapıyoruz, sonbahara kadar beklemeden kamu ihale yasası kapsamından çıkmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. inşallah yakında bunu başaracağız\”..
tarih 29 ekim (2003): türk telekom, bugün yaptığı açıklamada, sorunun giderilmesinin an meselesi olduğunu, hükümetten de kamu ihale yasası konusunda birşeyler yapmasını beklediklerini bildirdi..
tarih 1 ocak (2004): internet kullanıcıları istanbul ve ankara\’da geniş çaplı protesto mitingleri düzenledi.. çeşitli ptt şubeleri kızgın göstericiler tarafından taşlandı.. polis göstericilere tazyikli su ile müdahale etti..
tarih 24 ocak (2004): gösteriler yoğunlaştı, her hafta sonu büyük şehirlerde geniş katılımın olduğu protesto mitingleri yapılıyor.. bazı göstericiler protesto için modemlerini parçaladılar..
tarih 16 şubat (2004): genelkurmay başkanlığı\’ndan yapılan açıklamada, milletimizi 12 eylül öncesinde olduğu gibi internetsiz günlere döndürmek isteyenlerin bulunduğu, buna asla izin verilmeyeceği bildirildi..
tarih 22 şubat (2004): genelkurmay başkanı hilmi özkök, gazetecilere yaptığı açıklamada, \”yeter yahu kaç aydır internetten doğrudürüst age of empires oynayamıyorum, bir türlü çözemediler şu sorunu\” diye şikayetini iletti.. bu sözler iktidara uyarı olarak nitelendi.. aok: the conquerors\’un, paşa\’nın favori oyunu olduğu öğrenilirken, gazetecilerin, \”sayın özkök rise of nations\’a ne oldu onu oynamıyor musunuz?\” sorusuna paşa, \”ulan oyun çıktıktan kısa süre sonra internet de çöktü, doğrudürüst oynayamadık ki,\” diye yanıt verdi.. gazetecilerin, \”lan\’dan oynayabilirdiniz sayın özkök\” demesi üzerine özkök, \”sen ne biçim konuşuyosun öyle lan man ağzını topla\” dedi.
tarih 28 şubat (2004): 28 şubat 1997\’nin yıldönümünde, ordu iktidara el koydu. tv ve radyolarda ihtilal bildirisini okuyan orgeneral hilmi özkök, \”rayından çıkmış olan türk demok.. pardon internetini eski haline sokmak için yönetimi elimize almaya mecbur kaldık. ben size dememiş miydim 28 şubat gerekirse bin sene sürer diye\” diye konuştu..
tarih 12 mart (2004): uydu üzerinden, arıza başlamadan öncekinin 2 katı kapasitede yeni hat devreye girdi.. onca aydır süren kıtlığın ardından bu haber kullanıcılara bayram müjdesi gibi geldi.. orgeneral özkök, bu mutlu haberin şerefine, gazetecilerin önünde tuncer kılınç paşa ile aok tc oynadı.. özkök\’le kılınç dm modunda \”mayan war\” yaptılar.. kılınç paşa marketi almasına karşın, özkök\’ün hızlı oyunu karşısında önce harita hakimiyetini ve ardından oyunu kaybetti.. kılınç\’ın, \”hattı müdafaa yoktur sathı müdafaa vardır; o satıh bütün haritadır. haritanın her santimetrekaresi elite plumed archer\’ın kanıyla ıslanmadıkça terk olunamaz\” demesi de para etmedi.. bu arada özkök\’ün favori ırkının hunlar olduğu öğrenildi..
tarih 27 mayıs (2004): orgeneral özkök tekrar demokrasiye geçileceğini müjdeledi.. özkök, \”ama bi daha aok zevkimi elimden almasınlar şerefsizim yakarım\” dedi..

🙂

Leave a Comment