Kadın Göğsünden Gelecek Tahmini

Enteresan bir bilim dalı var. Adı sternomancy. Bu bilim dalı 18. yüzyılda İspanya \’da ortaya çıkmış. Bu bilim dalı, kadın göğüslerine bakarak gelecek ile ilgili bilgiler vermek anlamına geliyormuş. O günden bu güne kadar bu bilim dalı birhayli geliştirilmiş. Günümüzde artık erkekler karşılarındaki kadının göğüslerine bakarak onun hakkında pek çok fikre sahip olabiliyormuş. İşte size birkaç örnek:

  • Geniş sineye, dik göğüslere sahip kadınlar, güçlü bir beyne sahipmiş. Bu tarz göğüslü kadınlar orta düzeyde yöneticilik yaparlarmış. Üst düzey yönetici bunlardan pek fazla çıkmazmış. inisiyatif kullanma konusunda pek hevesli değillermiş. Bu kadınlar hemen her erkekle birlikte yasama kolaylıkla adapte olurlarmış. Anlayacağınız bunlardan çok iyi ev kadınları oluyormuş.
  • Kadınların çoğunun göğsü elma gibiymiş. Ancak bu kotu bir haber. Çünkü bu kadınlar genellikle frijit olurmuş. Bu kadınlarla sevişirken erkeklerin çok uğraşmaları gerekirmiş. Çünkü bu kadınlar çok zor orgazm olurmuş. Ancak bu tip kadınlar yatakta sevgililerini mutlu etmek için her şeyi yapmaya hazırmış. Ayrıca da bu kadınlar partnerlerini değiştirmekten pek de hoşlanmazlarmış. Bu kadınlar genellikle genç yasta evlenir, kocalarına yardımcı bir es olurlarmış. Bu kadınlar genellikle kocalarından daha zekilermiş.
  • Armut biçimli göğüslü kadınlar bacımsız ve arzu doluymuşlar. Ancak bazI konularda aptalca davranabilirlermiş. Bu kadınlarla evlenen erkeklerin muhteşem bir seks yaşamları ve de bol kavgalı günleri olurmuş.
  • Üçgen göğüslü kadınlar son derece tahrik ediciymişler. Sekste hiçbir yasaklamaları yokmuş. Aynı gün içinde birden fazla seks partnerleri olabilirmiş. Unlu aktrisler genellikle bu kadınlar arasından çıkarmış.
  • Patlıcan biçimli göğüslere sahip kadınlar genellikle aşk ve yasama sevinciyle doluymuş. Hayatın her asamazında son derece hoş olurlarmış. Büyük mağazaları yönetme konusunda bu kadınlar çok başarılıymış. Bu kadınlara yaklaşan erkekler bir daha onlardan uzaklaşamazlarmış.
  • Silikon göğüslü kadınlar romantik yolculuklar için idealmiş. Ancak bu mükemmellik birkaç gün sürermiş. Silikon göğüslü bir kadınla evlendiğinizde ciddi psikolojik sorunları olduğundan hayatınız cehenneme dönebilirmiş. Özgüvensizlik, yakın çevresiyle rekabet halinde olma ve narsizm bu kadınların en büyük problemlerini oluştururmuş. Silikonlu pek çok kadının seks hayatI son derece sıradan olurmuş.
  • Göğüs ucaları içe kaçık kadınlar hesapçı olurmuş ve gerçek eğilimlerini saklarmış. Bu tip kadınların seks konusunda belli bir eğilimleri olmazmış. Ancak herhangi bir erkeğin seks fantezisine dahil olmaktan kaçınmazlarmış.
  • Göğüs ucalarının çevresindeki bölge gül rengi olan kadınlar samimi, yumuşak ve sevecen olurlarmış. Göğüs ucu çevresi esmer olan kadınlar tutkulu ve maceraperest olurmuş.

Bu bilim dalı ne kadar doğru sonuçlara ulaşmış genele uygulanmadan bunu bilemem. Bende 3 \’te 3.5 çıktı.. Bir test edin bakalım ne çıkacak?

Not: Meme ucundan ben de bunlara dayanarak burç tahmini yapabiliyorum desem ne düşünürsünüz acaba?

Leave a Comment