Klonlamadan Sonra Bu

\"\"AKP teşkilatının kadın üyelere göndereceği mesaj, yanlışlıkla medya mensuplarına da ulaştı

GAZİANTEP\’te, AKP Kadın Kolları Genel Başkanı ve Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin\’in katılacağı panel için teşkilat tarafından kadın üyelere gönderilen mesaj, yanlışlıkla medya mensuplarına da ulaştı. Cep telefonu mesajında panele her kadının yanında 5 kişi getirmesi istendi, yanlışlık fark edilince \”düzeltme\” başlığıyla yeni bir SMS gönderildi.

AKP\’nin Manisa mitingini kalabalık göstermek için uyguladığı photoshop programıyla uygulanan klonlama yönteminin yankıları sürerken, Gaziantep\’te de yine tartışılacak bir uygulama \”yanlışlıkla\” ortaya çıktı. AKP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Şahin\’in Dünya Kadınlar Günü nedeniyle konuşmacı olarak katılacağı, Şato Restaurat\’daki panel için kadın üyelerine toplu SMS atan parti teşkilatı, SMS\’leri yanlışlıkla tüm gazetecilere de yolladı. Mesajda, \”09.03.2009 Pazartesi saat 09.30\’da Şato Restaurant\’da Sn. Fatma Şahin\’in katılımıyla düzenlenecek panele katılımlarınızı rica ederiz. (Her kadın yanında 5 kişi getirecektir)\” ibaresi yer aldı.

SMS yanlışlıkla gazetecilere de gönderildiğinin farkına varan teşkilat görevlileri, birkaç dakika sonra AKP İl Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Avcı imzasıyla medya mensuplarına \”Düzeltme\” başlığıyla sadece davetiye niteliği taşıyan yeni bir SMS gönderdi. Bu mesajda ise \”09.03.2009 Pazartesi saat 09.30\’da Şato Restaurant\’da Sn. Fatma Şahin\’in katılımıyla düzenlenecek panele katılımlarınızı rica ederiz. Gülsüm Avcı İl Kadın Kolları Başkanı\” bilgisi yer aldı.

\"\"

Leave a Comment