Burçlara göre seks hayatınız!

\"\"Hangi burç nasıl bir seks hayatı vaadediyor?

KOÇ \”Eeee Nerde Kalmıştık Devam…\”

Bir Koç Erkeği için zaman,mekan asla fark etmez..Her yerde,her şekilde seks yapabilirler,hayatlarının vazgeçilmezi olan spor kadar önemlidir onlar için..Ama teferruatı fazla sevmezler direk hedefe ulaşmak isterler..Ne kadar hızlı gözükseler de partnerini mutlu etmeden bırakmayıp yeniden sevişmeye hazır moda geçerler..

Ama bir Koç erkeği ile yapılan sekste duygusallık ve romantizm beklerseniz yanılırsınız.. Sadece tutku dolu zamanların tadını çıkarın…Ve saçlarıyla oynayın aldığı hazzı hissedeceksiniz…

Bir Koç Kadını aşırıheyecanlı ve tez canlıdır,sevişmek için yatak odasına kadar beklemesini düşünmek kırmızı kar yağmasını istemek gibi birşeydir.Seks istediğinde ilk adımı çekinmeden atar ve tüm dişiliğini ortaya koyar…Değişik kimliklere bürünüp seks oyunlarıyla partnerini kendine hayran bırakır.Hem baştan çıkarmayı, hem baştan çıkarılmayı sever…

BOĞA \”Ne Yesek..\”

Bir Boğa Erkeği bir gecelik ilişkilerden ve hızlı sevişmelerden hiç hazetmez. Partneriyle duygu dolu bir gecede saatlerce sevişebilir ve zamanın nasıl geçtiğini anlamanıza müsaade etmez.. Baba olmak istiyorsa mutlaka tutku ve aşk dolu bir sevişmeden sonra bunun olmasını ister…Boğa\’nın kollarında her zaman güvende olursunuz..

Bir Boğa Kadını dışarıya yansıyan sert ve soğuk görüntüsüne rağmen oldukça ateşli ve tutkuludur.Hele birde partnerinin onu arzuladığını bilirse kimse onu tutamaz..Baştan çıkarıcı atmosferlerde seks yapmayı sever ve yatakta beklenmedik yüzünü gösterir.. Kırmızı saten çarşafları ise mutlaka olmalı…

Boğa kadınını etkilemenin püf noktaları:

-Bakımlı ve temiz bir erkek olmak,
– Boynundan öpmek,
-Seks sonrasında ona atıştıracak bir şeyler söylemek

İKİZLER \”Hadi TV Seyredelim…\”

Bir İkizler Erkeği bu kadar mı değişiklik sever insan,hadi pozisyon değiştirdin partneri neden değiştiriyorsun..Seksi oyun gibi gören bir burçtur ve akıl almaz seks oyunları vardır..Zaman zaman kendini kontrol etmekte zorlanır..Ancak değişiklik sevmesine rağmen duygu hissetmediği biriyle onu aynı yatakta görmek mümkün olmayacaktır..

Bir İkizler Kadını Sürpriz dolu, neşeli, eğlenceli ve kıvrak zekalıdır..Yenilikleri denemeyi sever monoton geçecek bir seks hayatı asla ona göre değildir.Doğasından gelen değişik bir dişilik ve çekicilik vardır.Ve isterse bu dişiliğini partneri üzerinde çok kolay kullanıp onu tamamen etkisi altına alabilir..Hatta cool tavırları insanı deli bile edebilir ve bunu size yatakta da gösterir.Bir an kusursuz bir dişiyken hemen en yakın dostunuz olabilir.Ve hadi ara verip TV seyredelim diyebilir…

Ama ikizler kadınıyla yaşadığınız seks her zaman hafızanızda kalır..

YENGEÇ \”Sahilde Sevişelim..\”

Bir Yengeç Erkeği çok duygusaldır ve seksi duygularıyla dans ettirir..Konuşmayı pek sevmez ne söylemek istediğini hareketleriyle hissettirir.Sevdiği kadınla yapacağı bir yolculuk sonrası seks yapmak onun için en büyük ödül olur..

Heyecanını kaybetmez ama sakindir ve partnerine özel olduğunu hissettirmek için her şeyi yapar.Bir güvensizlik hissederse bütün şevki kaçar..Onun için güvenilir bir insanla, güvenilir bir mekanda seks yapmak kadar keyifli bir şey yoktur.

Bir Yengeç Kadını Güzel sözler,küçük dokunuşlar ve küçük öpücüklerle utangaç ve masum pozisyondan ateşli bir pozisyona geçebilir.Onun güvenini kazandığınızda bambaşka bir boyuta geçtiğini görmemek için kör olmak gerekir.Erotik kokulu parfüm kullanan erkeklere karşı hassasiyeti vardır ve seks yapmadan o parfüm kokusuyla sevişmesi mümkündür.

Aman dikkat; Siz siz olun sakın Yengeç kadınının ilk başlardaki utangaçlığı ile dalga geçmeyin..

\"\"ASLAN \”Ayna Ayna…\”

Bir Aslan Erkeği malum her zaman ilgi görmeyi ve övülmeyi ister. Muhteşem bir erkek olduğunu söylemeniz onu daha ateşli olması ve tutku dolu saatler geçirmeni zi sağlar. Ama her zaman ki gibi güç ve kontrolün onda olduğunu hissettirseniz süper olur.Hele bir de işine aşık olan Aslan\’ın işleri yolunda gidiyorsa seksteki performansı tartışılmaz..

Bir Aslan Kadını için cinsellik oldukça önemlidir ve en az Aslan erkeği gibi övülmekten, şımartılmaktan \”harikaydın\” lafını duymaktan çok hoşlanır. Oldukça zekidir ve etkileyici bir güzellikleri vardır dikkat çekmek ve dikkat çekici giyinmek en büyük keyfidir. Fantezi kurup yenilikler denemeye ve aynalı mekanlara bayılırlar..

BAŞAK \”Çarşaflar Yıkandı mı?…\”

Bir Başak Erkeği temizliğe ve hijyene olan düşkünlüğünü sekse de yansıtır. Detaycı olan başak partnerini dinler ve isteklerine cevap verir. Gösterişli ve vamp giyinen kadınlar vazgeçilmezdir. Eğlenceli bir seks yaşamayı sever ama temiz çarşaflar üzerinde olursa…

Bir Başak Kadını Duygularını açığa çıkarması zordur ama açıldığı zamanda kimse onu tutamaz.Başak kadınını tanımak ve en hassas noktalarını bilmek gerekir.Hele ki ona ne kadar akıllı ve donanımlı bir kadın olduğunu hissettirin.Aşkını sekse yansıtması parterine güvenmesinden geçer ve küçük öpüş ve dokunuşlara karşı koyamaz…

TERAZİ \”Seksi Bacaklara Dayanamaz …\”

Bir Terazi Erkeği loş ışıkta sevişmeyi sever .Güzel ve alımlı bir kadın terazi erkeğini oldukça etkiler ve direk seksi düşünmesine sebep olur.Hele ki bacakları güzel bir bayan..Partneri ile olması gereken zamanda, olması gereken yerde yapacağı seks inanılmaz keyifli olacaktır onun için.En sevdiği mekanlar ise oteller olacaktır ama şirin ve gösterişsiz mekanlar olmalı..

Bir Terazi Kadını Acele sevişmelerden hiç hoşlanmaz aksine sakin huzurlu mekanlarda olmak sevişirken kendini güvende hissetmesine sebep olur.Seksten sonra partnerine masaj yapmak kendini de iyi hissetmesine sebep olur.Aşk dünyasının en gizli kalmış heyecanlarını şaşırtan sürprizleriyle acak bir terazi kadınıyla yaşarsınız..

AKREP \”Yaşasın Yaşasın Seks…\”

Bir Akrep Erkeği hayatının olmazsa olmazlarındandır seks..Yemek yemeden belki 3 gün dayanabilir ama seks olmadan yaşaması zordur.Asıl ilginç olan ise aşık olduğu zaman başlar,sanki o kadar seks isteyen adam birden daha çekimser kalır ve daha hassas düşünür.Hatta seks isteğini açıkça ifade emekten bile kaçınabilir.Ama aşık olmadıkça sorun değildir ve Akrep erkeği çekici gördüğü her kadınla seks yapabilir..

Bir Akrep Kadını adeta aşk ve seks için yaratılmıştır.Her zaman sekse hazır ve uyarılmaya tahrik etmeye hazır durumdadır.Özellikle kendisi için bakımlı seksi giyinmeyi sevdiğini söylese de asıl amaç karşısındaki etkilemek olacaktır.Evinde seks onun için vazgeçilmezdir ama evin her yerini kullanmayı sever hatta mümkünse teras…Hayal gücü çok kuvvetlidir ve istediği her erkeği etkilemesi mümkündür..

YAY \” Açık Havada Seks…\”

Bir Yay Erkeği oldukça meraklı ve heyecanlıdır. Değişik mekanlarda özellikle açık havalarda sevişmeyi sever,deniz kenarı onun için oldukça heyecan verici olur.Öyle ağırdan alınan sevişmelerden hoşlanmaz,içindeki ateşi yansıtmaktan ve sınırları zorlamaktan sonsuz keyif alır.

Bir Yay Kadını\’na çapkın demek pek de yalan olmaz. Tıpkı Yay erkeği gibi riskli olacak mekanlarda sevişmeyi sever.Seks sırasında konuşmaktan ve değişik fantezileri anlatmayı sever ve bu kendisinin de oldukça heyecanlanmasını sağlar.Yanınızda kendisini rahat hissederse vazgeçilmez dakikalar yaşatır.

OĞLAK \”Ofis Ofis…\”

Bir Oğlak Erkeği ciddi görünümü ve soğuk duruşuyla insanı tedirgin eder.Nasıl yaklaşmak gerekir diye insanı düşündürür..Aslında fantezi kurmayı ve güvendiği partneri ile bunu paylaşmayı çok sever ve zevk alır.Ancak o kadar tedbirlidir ki bunu seks hayatına da yansıtır ve sakin,sessiz ortamlarda seksi sever..Ama sevişirken bu kadar şefkatli ve fedakar partner bulmak zordur..

Bir Oğlak Kadını duygularını gizlemekte oldukça başarılıdır. Aslında oldukça sevgi dolu ve aşk doludur.Ve içinde zaman zaman kendine bile itiraf edemediği çılgınlıklar vardır.Bunu ortaya çıkarmak içinde partnerine güvenmesi ve partnerinden iltifat görmesi, seks için yaratılmış olduğunu duyması yeterli olacaktır..

KOVA \”Seks Adeta Meditasyondur …\”

Bir Kova Erkeği arkadaşlığa ve dostluğa çok önem verir. Keyifli ve unutulmaz bir seks yaşaması için öncelikle partneriyle arkadaş olması ve aynı dili konuşması gerekir.Aslında seks hayatında önemli bir yer tutmaz ama sevdiği insanla her zaman,her yerde seks yapabilir.Hatta ara sıra birlikte erotik film seyretmeyi de ihmal etmez.

Bir Kova Kadını hoşgörülü ve anlayışlıdır.Partneri ile her türlü fantezi denemeye ve yeniliklere açıktır.Aynı zamanda çok zekidir ve ne demek istediğinizi hemen anlar ve sekste sizi ona göre yönlendirir.Cesur olan erkekten hoşlanır lakin kalite ve asalet çok önemlidir.Hep baştan çıkarmak ve çıkarılmak ister..Keyifli zamanlar için kova kadını ile çok zekice bir seks yaşamaya hazır olun…

BALIK \”Romantizm…\”

Bir Balık Erkeği için ayran gönüllü demek kısmen doğru olur, çünkü karşı cinsten çabuk etkilenir.Ve arkadaşlıkla başlayan ilişkisini aşka dönüştürdüğünde ilk seks denemesi için fazla beklemeyecektir.Duygusaldır ve romantik dakikalardan sonra öpücüklere boğan bir sevişme yaşamayı sever..

Leave a Comment